Parfimeri odgovaraju na pitanja: Novi mirisni duo iz “Emporio Armani” (plus galerija!)

Najveći novitet iz Armanija u 2017. godini – parfemi Because it’s You za nju i Stronger with You za njega stigli su i u naše parfimerije. U intervjuima ispod opisuju ih sami parfimeri koji potpisuju ove mirisne priče. Ali, pre svega, tu je galerija fotografija sa snimanja promotivnog videa za ove parfeme. Glavne uloge u njemu tumači glumački par – Matilda Luc i Džejms Džeger (ako ste gledali seriju Vinil, verovatno ga pamtite kao pevača Kipa Stivensa <3). Pripremite se da vas zapljusne talas romantike…

Tri pitanja za An Flipo (Anne Flipo), parfimera u kompaniji IFF

Kako biste opisali parfem Because It’s You?

Živahan, iskričav i pohotan, voćno-cvetni, kao savršena mešavina samouverene zavodljivosti i flerta, namigivanja i osmeha. Ovaj miris je osmišljen tako da izrazi ženstvenost u svoj njenoj složenosti, izvan bilo kakvih klišea.

Na koji način ste odabrali da izrazite ženstvenost?

Krenuli smo od mirisne note ljubičice, pridodajući joj dah italijanske osobenosti, kroz dašak parmske ljubičice, obavijen izdašnom, sugestivnom, turskom ružom. Da bismo postigli maksimalnu neodoljivost, ovom ženstvenom spoju dodali smo i vanilu, a zatim i pačuli kako bismo izrazili prefinjenost i dubinu, otmeni karakter neo chypre note sa italijanskom aromom.

Parfem ima i voćnu mirisnu notu. Kako biste nju opisali?

Poželela sam sasvim drugačiju voćnu notu u kojoj je uhvaćena elegantna prirodnost. Kombinacija maline i crne ribizle poseduje teksturu sorbea i savršeno izražava spontanost, smelost, trenutnu zavodljivost, snagu i energiju mladosti, baš kao i mladalačku nestrpljivost. Ideja je da kod muškarca ovaj miris probudi želju da “zagrize” voćku – i ženu koja ga nosi.

3 pitanja za Sesil Maton (Cécile Matton), parfimera u kompaniji Mane

Kako biste, u svega nekoliko reči, opisali parfem Stronger With You?

Neodoljivost muškaraca koji koračaju putem kojim se ređe ide, a koja sasvim opipljivo iskazuje tu smirenu snagu, toliko zavodljivu kod muškaraca – upravo to smo pokušali da dočaramo.

Kako izražavate tu muževnost?

Poželela sam da stvorim krajnje svež karakter, u gornjoj mirisnoj noti (zadivljujuća mirisna nota jabuke stopljena sa listom ljubičice i ružičastim biberom) i središnjoj noti (aromatične i pikantne arome muskatne žalfije, hibridne lavande, cimeta i kardamoma). A zatim i tu superzavodljivu mešavinu drvenaste note i ćilibara, u kojoj možete da otkrijete uzvišenost vanile sa animalnim dodirom kože, zajedno sa esencijom kedrovine i drveta gvajaka, koja ovom spoju daruje modernu izbrušenost.

Kako je razvijen gurmanski dodir?

Tragali smo za prožimajućim elementom „kandiranog kestena”, koji nadograđuje porodicu ukusa i prelepo se uklapa sa svim notama drvenastog začinskog mirisa. Pomirišete li pažljivije, jasno je da je reč o modernizovanoj, „gurmanskoj” fougère strukturi. Ovaj miris je poput klasika koji je osavremenjen na neočekivan način, koji je znatno više u trendu, mnogo urbaniji. Izrazita muževnost koja je napokon prigrlila i svoje žensko naličje, što je čini dodatno neodoljivom.Da informacija o novitetu bude što kompletnija, evo i cena:

  • BECAUSE IT’S YOU ( FOR HER) EDP 30 ml 5.890 din.; 50 ml 8.497 din.; 100 ml 11.685 din.
  • STRONGER WITH YOU (FOR HIM) EDT 30 ml 5.655 din.; 50 ml 6.905 din.; 100 ml  9.443 din.


Foto: PR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s